Alla inlägg under juli 2007

Av Malin - 10 juli 2007 13:24

jag tror rubriken säger allt.

idag är allt SPEC. ingenting fungerar. och humöret är på botten igen...

hata.


jag pendlar mellan att klippa av mig håret själv bara för att, fly staden, samla mig och ta tag i allt(det minst troliga alternativet), gå ut och springa (om man har träffat mig vet man att när jag bestämmer mig för att springa då är det illa....)... jag behöver göra något drastiskt!!

jag är så arg på framtiden. riktigt arg. och på samhället. och allt...

(det kan inte vara jätteroligt att vara i närheten av mig idag, och som tur är jag ensam hemma också....)


Gaaah!!


tänkte avsluta det hela med ett lite speciellt ord....

SPEC

Av Malin - 4 juli 2007 23:20

coldplay


what to say?

kan väl börja säga som så. ida, hästarna är dissade. sattsäga. jag går under kategorin arbetslös at the moment. vilket jag tycker är helt okej. skönt att bara sova. fast på fredag är det slut. då ska jag bestämma vad jag ska göra med allt. jobbigt läge. men shit happens.


och till andra ida, visst var det soligt och härligt!

vi hade det jättemysigt. tre tjejer och fint väder. kan det bli bättre? god sallad och sen bad och schteek. sen var det dags för fikat. massor av gott bakat av anna. äntligen fick jag smaka! sen bar det av till öregrundet för pizza med den återkommande zarah. gott var det men resten av den kvällen/natten var jag så mätt att jag rullade fram och hade nästan ont i magen. men det var det nästan värt.


men jag tror det får räcka nu. kanske ska hit the bed sattsäga.

Av Malin - 2 juli 2007 14:50

Le Sport


för en gångs skull (det känns så...jag vet inte?) har det hänt lite sen jag skrev senast. ehm. jag sa upp mig i fredags från jobbet. detta ledde till att jag blev på bättre humör än jag varit på mycket mycket länge. Ibland blir man lite förvånad vad som utlöser mitt goda humör sattsäga....haha. känns mycket bättre att vara arbetslös än vad jag trodde....Känns lite hemskt att säga det men it´s the truth and nothing but the...


I fredags var det utgång som gällde, det blev det också och en lyckad sådan. Me like. tack tjeeeejer!!! (detta ska sägas med ett visst tonfall för att bli så roligt som möjligt men håll till godo än då....men tänk dig ett lätt ironiskt..?) sen på lördagen var jag trött. a la en hel del. men det begav sig till en affär som skulle lägga ner och hem kom jag med kläder. heeelt okej. billiga sådana också...heeelt okej. sen bar det av på min rundtur runt halva uppland. men till slut kom jag fram. till destination långt  bort, typ Öregrundet fast inte riktigt ändå. Där var det trevliga människor som gjorde att jag hade en till lyckad kväll/natt. Natten fick jag tillbringa i Jimmies lillasysters rum, vilket inte gjorde mig någonting. Jag kände mig som hemma. Hon hade röda väggar, bra skivsamling. Me Like!!


Idag är min första dag som arbetslös, den har jag spenderat på gräsmattan och framför tvn. haha. skämt åsido. Jag behövde vila ut. skulle vara skönt att sova lite till faktiskt.


Imorgon står Öregrundet på schemat igen, då är det bad och sol som gäller. jag säger heelt okej.


puss då världen...sattsäga



Ovido - Quiz & Flashcards